Daytona

Igår var vi på Daytona speedway för Elina och Anders skulle köra nascar. Så först var det en lektion på ca.45 min som alla vi fick vara med på och sedan gick vi ut till banan för att se när dom skulle köra. Dom hade även betalat mer för att få en film på sig inne i bilen plus på banan när dom körde men när dom hade kört klart kommer en av dom som jobbar där och säger att filmerna inte fungerar så dom får köra en gång till och inte blev dom sur för det inte! Dubbelt för pengarna är ju inte helt fel med att göra en sak som dom drömt om. Elina kom iallafall upp i 248km/h och Anders 253km/h.
\nEfter så åkte vi till daytona beach för att ta ett dopp men det var så kallt i vattnet så det var endast mikael och anders som tog ett dopp och vi andra satt på handukarna och frös då solen inte vilja visa sig. Sedan blev det hem och duscha och raka vägen till old town för att titta på cuising och äta middag. Det var ett mysigt litet ställe och vi åt på en kina restaurang och maten var väldigt bra.
\nVi var väl hemma vid kl.22.
\nDet har blivit väldigt långa dagar här i usa då vi har klivit upp innan 8 varje dag och kommit hem vid 22 varje kväll och väldigt mycket bilåkandes blir det också då allt ligger åt olika håll.







Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

dreamtrip.webblogg.se

Mikael och Jennie Vi är ett par från lilla Hudiksvall som ska göra vår drömresa. Här kommer vi lägga upp händelser och tankar under resans gång.

RSS 2.0