Delfin sim

Igår hade vi bokat en båttur kl.11 som tog oss runt i fort Lauderdale där vi fick se massa maffiga hus och båtar och höra lite vilka som bodde och bott i husen och vissa filmer som spelats in i några och så vidare. Den båtturen tog 1.5timme sedan så köpte vi lunch och tog med till fort Lauderdale beach där vi spenderade eftermiddagen i solen och alla lyckades bränna sig fast det bara var 3timmar vi låg där.. sedan åkte vi till en pir som vi gick ut på och såg hur lång stranden var och den var oändlig. Man såg inte vart det började eller slutade. På kvällen åkte vi till Hollywood beach walk för att äta och det blev en italiensk restaurang och vi åt lasagne och pasta carbonara. Riktigt gott var det.
\n



\nIdag är ingen vanlig dag för idag är det mammas födelsedag och inte vilken som helst utan 50år!
\nVi klev upp tidigt för att åka mot Key West på vägen stannade vi på ön Marathon för att vi tjejer skulle simma med delfiner. Vilken häftig upplevelse det var! Nu har jag inte bara sett massa delfiner ute i det vilda utan också simmat med dom.
\nVi sover iallafall på denna ö i natt och imorgon åker vi till Key West och sedan imorgon kväll efter solnedgången åker vi tillbaka till vårat hus i Fort Lauderdale.
\nIkväll ska vi äta på en fin restaurang precis vid havet för att fira mamma.






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

dreamtrip.webblogg.se

Mikael och Jennie Vi är ett par från lilla Hudiksvall som ska göra vår drömresa. Här kommer vi lägga upp händelser och tankar under resans gång.

RSS 2.0