Kennedy space centre

Idag har vi varit på kennedy space centre. Kanske inte riktigt det jag är intresserad av men då vädret inte är det bästa och dom lovade regn så följde vi alla med ändå fast det bara var killarna från början som skulle dit och vi tänkte ligga på stranden. Men vi åkte på en busstur runt området där dom tillverkar raketerna och transporterar dom och sedan där dom skjuts upp i luften. Vi fick även prova hur det känns att bli uppskjuten i rymden i en simulator. Det roligaste med denna dag var nog att vi såg sååå många aligatorer ute i det fria.
\n
\nMamma och elina skulle även ha flugit luftballong i morse i soluppgången men det blev inställt pga. vädret tyvärr så dom ska göra ett nytt försök på tisdag morgon. Det ska dock inte vara så bra väder hädanefter här eller i Fort Lauderdale som vi åker till på tisdag för att bo där en vecka. Vi har det varmare än vad ni har i Hudik dock har ni mycket mer sol är vi..










Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

dreamtrip.webblogg.se

Mikael och Jennie Vi är ett par från lilla Hudiksvall som ska göra vår drömresa. Här kommer vi lägga upp händelser och tankar under resans gång.

RSS 2.0