Magic kingdom igen

Våran måndag har spenderas på Disney world Magic kingdom igen i regnet men idag tog vi andra halvan av parken för i onsdags tog vi bara halva fast vi var där i hela 13timmar. Så vi har åkt karuseller bland annat en som heter splash mountain åkte vi två gånger, första gången var det bara jag, Mikael och anders för dom andra tyckte den såg så läskig ut i ett stup. Iallafall så vart vi knappt nå blöt mer än det som kom från himlen men andra gången lurade vi med mamma och elina också för vi tyckte den var så rolig. Då var vi fulla båten och jag och Mikael hamnade längst fram och denna gång blev vi dränkt av allt vatten eller mest jag trots våra regnponcho.
\nTill lunch åt vi taco tallrik och det var i princip lika som svensk tacos men inte lika gott.
\nNär vi åkte hemåt stannade vi efter vägen på en kina restaurang där vi åt lika gott som i förrgår. Vi var hemma ca.19.30. Så skönt med två relativt tidiga kvällar hemma i huset även om kvällen går åt till att packa för imorgon förflyttar vi oss till Fort Lauderdale.







Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

dreamtrip.webblogg.se

Mikael och Jennie Vi är ett par från lilla Hudiksvall som ska göra vår drömresa. Här kommer vi lägga upp händelser och tankar under resans gång.

RSS 2.0