Miccosukee

Igår hade vi inte något inplanerat utan vi skulle ta en lugn dag vid poolen då vädret skulle vara helt okej och det var super väder tills vid 13 då började det blåsa. Men solen sken fortfarande och lite moln började blåsa in men vid 15 var det ingen idé att ligga kvar och man hörde åskan långt borta. Så alla gick in och duschade och fixade sig och sedan åkte vi till sawgrass mills som är ett gigantiskt shopping ställe men alla olika märken. Vi var i nästan halva köpcentret och det vart en del shopping. Jag handlade ett par shorts, ett linne och en tröja på Nike och sedan shoppade Mikael ett par jeans shorts och två t-shirts på Levis och jag köpte också två t-shirts på Levis och allt detta på Levis vart 827kr. Hur billigt är inte det för 5st klädesplagg där?! Det började även regna, åska och blixtra på eftermiddagen/kvällen.

Idag har vi åkt air boat i everglades i Miccosukee där vi fick se flera aligatorer ute i det vilda, tittat på en liten aligator show, varit i en indian by och hållt i en aligator. Tyvärr regnar det även idag men vi klarade oss från den värsta skuren för den kom när vi åkte bil. Efter allt detta var det tänkt att vi skulle åka till Hollywood beach men med tanke på vad vi har för väder så sket det sig och vi tog och åkte till sawgrass mills istället för att ta resten av köpcentret. Båda två handlade för över 2000kr var idag så nu är vi fattig.. Fast om man tänker på allt vi fått för pengarna så är det bra. Många verkar ha detta som "ullared" och åker hit och handlar hur mycket som helst om man tittar på vagnarna dom går med och många går med resväskor som dom fyller.








Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

dreamtrip.webblogg.se

Mikael och Jennie Vi är ett par från lilla Hudiksvall som ska göra vår drömresa. Här kommer vi lägga upp händelser och tankar under resans gång.

RSS 2.0