Mikaels födelsedag

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Mikaels födelsedag! Han fyller hela 25år. Han fick tyvärr ingen present idag utan det får han när han kommer hem. Idag har vädret varit helt okej faktiskt men lite väl mycket blåst. Nu mot kvällen har det regnat till och från och även åskat och blixtrar men vi har ju suttit i bilen i 5.5timmar idag. Vi stannade på Ron Jons surf shop där alla handlade. Mikael köpte två kepsar, två linnen och en t-shirt och jag köpte en nyckelring bara för att köpa nå eftersom dom andra shoppade. Sedan stannade vi för att äta pizza samt ta ett dopp i havet och sola en liten stund på en superlång strand. Vi har även stannat på dunkin donuts och ätit födelsedags munk och druckit kaffe och Chai latte.
Vi anlände till vårat nya hus efter 10timmar och det vart världens regn och åskväder på slutet så man knappt såg vägen men fram kom vi som tur var!  Vi packade in oss i huset och valde sovrum för våran säng i förra huset var så himla urluggen så vi låg typ på varandra i en grop på mitten. Sedan bar det av mot affären för att handla frukost och middag. Det blev även kina mat ikväll med men denna gång var det inte lika gott tyvärr.
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på regnet och åskan och ser blixtarna genom gardinerna, det har hållt på i flera timmar nu och det verkar inte vilja ge sig än på ett tag iallafall. Dom andra är på nedervåningen och spelar kort och dricker öl och vin.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

dreamtrip.webblogg.se

Mikael och Jennie Vi är ett par från lilla Hudiksvall som ska göra vår drömresa. Här kommer vi lägga upp händelser och tankar under resans gång.

RSS 2.0