Cypern

Sist vi var utomlands låg Sigge i magen och nu var det dags för hans första resa utanför magen. 
\nI söndags rullade bilen mot Arlanda för att åka till Cypern 1vecka. I Enånger somnade Sigge efter lite gnäll då han var så himla trött.. Han vaknade vid gävlebro igen då vi måsta bromsa in massa för det var en lastbil som blockera ena körfältet och hade bildat kö.. Vi stannade i Uppsala påvägen för att hälsa på min(jennie) bouns syster Kim och hennes kille Fredrik.
\nDetta var Sigges första långa bilresa och den gick väl helt okej tycker vi!
\n
\nKl.03.50 ringde alarmet på måndag morgon då var det bara att kliva upp och gå ner och äta frukost med en otroligt trött Sigge.
\nKl.06.50 gick vi på planet och då hade Sigge sovit en stund både i bärselen och vagnen. I start och landning fick han ersättning bara för att han inte skulle få lock i öronen och det funka jätte bra. Han sov även en gång till på planet i bärselen. Att stå i gången och gunga gjorde susen även om han bara sover kortare stunder (20min) i den då det blir så himla varmt. Han charmade även alla som satt runt oss våran lilla glad skit!
\nVi landade efter 4h flygning i ett otroligt varmt Cypern och då var det dags för en övertrött Sigge att sova sin tredje sovning för dagen(kl.13 svensk tid). Efter det vart det 1h bussresa och även här somnade Sigge i selen eftersom det inte finns några barnstolar på bussarna så valde vi att sätta han i selen för att det skulle vara lite säkrare med nacken om det skulle hända nå.
\n
\nVi hade bokat en två rumslägenhet och mamma och Anders som vi åker med hade bokat en juniorsvit men vi fick också en sån på köpet visade det sig när vi kom dit vilket vi inte tävlade nej till!

Fortsättning kommer..





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

dreamtrip.webblogg.se

Mikael och Jennie Vi är ett par från lilla Hudiksvall som ska göra vår drömresa. Här kommer vi lägga upp händelser och tankar under resans gång.

RSS 2.0