Slut på veckan

Denna resa har varit väldigt bra. Trots 35-38grader i skuggan och 30grader på kvällarna har Sigge skötts sig jätte bra och allt har funkat super bra. Sigge har charmat alla på hotellet och på restaurangerna. Han måste ha funderat för alla kommer och pratar med han och tar på han och sedan går dom och kommer tillbaka. Sånt händer inte dirket i Sverige på restauranger. 

\nSigge har gillat att mormor och morfar Anders har varit med. Han är så förälskad i mormor så fort han ser henne ska han till henne och blir arg om han inte får gå till henne! Att se kärleken mellan sina föräldrar och sitt barn är helt underbart. Kommer bli konstigt för han att inte träffa dom varje dag! Men nu ska det blir skönt att få komma hem och återgå till vardagen och ha Sigge i sin egna säng då han tar upp mer än halva sägen..

\nImorgon är vi lediga båda två sedan börjar vi båda jobba igen efter 9veckor tillsammans i sommar.. Jag 40% och Mikael 80%.






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

dreamtrip.webblogg.se

Mikael och Jennie Vi är ett par från lilla Hudiksvall som ska göra vår drömresa. Här kommer vi lägga upp händelser och tankar under resans gång.

RSS 2.0