Ikea i Brisbane

Inatt var ingen rolig natt. Rummet vi hade bokat hade enbart en fläkt och det var typ 30grader inne på rummet så det var omöjligt att sova plus att sängen var alldeles för mjuk.  Dom poppade även jätte hög musik från baren ända till natten. Mikael lyckades sova ganska bra men dessvärre var det för mig.
Trotts dålig sömn så började våran dag som vanligt. Vi åt frukost och sedan satt vi oss i bilen för att köra 1h till brisbane för att gå på ikea och käka köttbullar,potatismos, brunsås och lingonsylt. Riktigt gott var det och det blev även en kanelbulle till efterrätt! Vi såg även en från hudik där. Hur ofta händer det lixom?
På ikea kunde man även köpa svenskt godis, pepparkakor och knäckebröd vilket vi gjorde såklart fast det var riktogt dyrt..
Efter vi varit där så åkte vi in mot centrum för att spendera dagen där men vi hittade bara svindyra parkeringar så vi valde att åka därifrån mot noosa head då vi ändå ska spendera dom två sista dagarna på våran resa i brisbane.
Vi färdades 1.5h till i bilen innan vi var framme på campingen vi skulle bo på. Där tog vi och bokade massa boenden framöver då alla har börjat blivit full och det endast finns dom jätte dyra kvar samt i sovsal för 10pers och det vill vi inte jätte gärna göra..
 

dreamtrip.webblogg.se

Mikael och Jennie Vi är ett par från lilla Hudiksvall som ska göra vår drömresa. Här kommer vi lägga upp händelser och tankar under resans gång.

RSS 2.0