En övertrött Sigge

Första kvällen la vi Sigge i spjälsängen och han vaknade kl.20 och var helt otröstlig.. Han som aldrig gråter så man blir ju jätte ledsen själv när det händer, vi la han i våran säng när vi väl fick honom att sluta grina. Han vaknar igen kl.22 och är lika otröstlig fast vi ligger bredvid han och efter mycket om och men lyckas vi få han sluta grina.. sedan sov han bra resten av natten som tur var.
\n
\n
\nDagarna har sett ungefär likadan ut, ca.
Kl.6.20-6.40 vaknar vi
\nkl.8 frukost
\nKl.8.40-10.20 sovning
\nbad och underhålla Sigge
\nKl.12 lunch för Sigge
\nKl.12.20-13.40 sovning
\nKl.13.40 lunch för oss
\nsolning och bad
\nkl.15.30-17 sovning,
\nKl.17 middag för Sigge
\nDuschning och sedan gå ner på gå gatan för att äta middag och titta lite och sedan välling och sovning kl.20 för Sigge och vi andra sätter oss inne hos oss och spelar kort och dricker nå gott.

Eftersom Sigge fortfarande sover 3gånger om dagen för att orka med dagarna och inte vill sova i vagnen när det händer massa runt omkring så får en av oss vara på rummet med han medans han sover. Så det är inte som förr när man kunde ligga och pressa hela dagen utan nu missar man några soltimmar per dag. Men vad gör det vi får iallafall värmen, bada, dricka goda drinkar och bli serverad allt!


dreamtrip.webblogg.se

Mikael och Jennie Vi är ett par från lilla Hudiksvall som ska göra vår drömresa. Här kommer vi lägga upp händelser och tankar under resans gång.

RSS 2.0